Om ROFAC

Reach Out For A Child – ROFAC er en registeret velgørende forening i Danmark, Organisationen er baseret på frivillig arbejdeskraft, dvs alt donation går udskråert til projektet. ROFAC er en ikke-statslig, ikke-profiterende og upolitisk, organisation. Vi vil gøre en indsats i at bekæmpe børnearbejde og misbrug af børn.

Reach Out for a Child blev stiftet i 2009 af Yvonne Pedersen. Yvonne som oprindeligt er fra Ghana kom til Danmark i 1997. Efter hun kom til Danmark i 1997 besøgte hun sit hjemland Ghana både for at besøge familie og venner og for at undersøge fattigdom, samt hvorfor børn ender på gaden. Hun mødte en masse mennesker og hørte forskellige historier, som fik hende til at stifte ROFAC. Formålet med ROFAC var at støtte gadebørn, unge mødre, kvinder og skoler i Ghana, samt minimere “streetism”.

Da Yvonne startede ROFAC op var der ikke mange der rakte en hjælpende hånd ud til hende, derfor besluttede Yvonne at tage sagen i egen hånd, men har siden da fået støtte fra private personer og organisationer. I dag er ROFAC en voksende registreret NGO (non-governmental organization). ROFAC har en valgt bestyrelse på 6 personer, og har mange frivillige der hjælper til med at holde organisationen oppe, med både økonomiske støtte såvel som praktiske. ROFAC er åben for alle der gerne vil hjælpe til med at gøre en forskel og hjælpe organisationen med at minimere fattigdom i Ghana.

Vi tilbyder

Igennem vores samarbejdes partnere tilbyder ROFAC et sikkert 24-timer i døgnet, 7 dage om ugen konsultation. Ønsker du mere information om ROFAC eller ønsker du at støtte vores arbejde, så venligst kontakt os