Frivilligt arbejde

Almindelige mennesker som gør en ualmindelig forskel!

Frivilligt arbejde i Ghana: Vi beskæftiger os udelukkende med frivilligt arbejde i Accra-området. Vores arbejde er koncentreret i Ga øst-distriktet nær Madina i Accra, Ghana. Vi ønsker, at besøgende skal have en unik oplevelse, lære om den rige ghanesiske kultur, samt få nye venner. Vi ønsker frivillige til at hjælpe os med at udvikle/genopbygge fratagede skoler i disse områder.

Du vil blive involveret i en række forskellige aktiviteter, såsom grundlæggende undervisning osv. Du kan give disse børn et løft ved at hjælpe dem til at lære grundlæggende numeriske-og engelskkundskaber, tegning, musik, fodbold osv. Du vil medvirke i at udvikle deres audio-visuelle færdigheder fra en ung alder, og til gengæld få muligheden til at nyde ånden af en anden kultur, og en anden livsform.

Krav: Du behøver ikke nogen kvalifikationer, men du skal være mellem 17-70 år og have et godt kendskab til de områder, du ønsker at undervise i, alt frivilligt indsats er velkomment, og mest af alt personer med egenskaber som; gode kommunikationsevner, tålmodighed, uafhængighed, initiativ, selvstændighed og en vilje til at dele og lære vil finde denne oplevelse meget givende.

Frivilligt arbejde hele året rundt: Du vælger dine start-og slutdatoer, i mindst 2 uger. Hvis du planlægger at deltage i en undervisningsplacering, skal du tage hensyn til skolernes årskalender ved planlægning af dit projekt. På den anden side, hvis en helligdag falder i din foreslåede placering kan du bruge denne tid til at gøre nogen selvstændig rejser og sightseeing. I løbet af denne tur vil frivillige hjælpe med renovering, istandsættelse af skoler og hjælpe med undervisning mv. Frivillige vil også bidrage til at opdrage børnene på hvordan man kan opretholde donerede genstande.

Under middagstid vil du have mulighed for at slappe af, hjælpe med at forberede frokost på en åben ild, lære at spille et lokalt instrument eller deltage i andre aktiviteter.

Frivilligt arbejdsprogram:

  • Ankomst i Accra.
  • Besøg til alle ROFAC-projekter.
  • Ture til respektive projekter.
  • Frivilligt arbejde i de respektive steder.
  • Mulighed for at besøge lokale markeder.
  • Sightseeing.
  • Slut.
Overnatninger 28 nætter€ 200
Mad 28 dage (morgenmad, aftensmad)€ 150
Transport (bus, taxi etc)€ 100
Projekt donation,velkomstguide,certifikat.€ 200
Administration€ 50
Alt i alt€ 650

Overnatning: Logi vil blive ydet i 28 nætter.

Mad:  Fødevare vil være af lokal ghanesisk produktion. En menu vil være tilgængelig inden afgang.

Transport: Transportomkostning vil være for sightseeing.

Projektdonation: Projektdonation (€ 100) er en væsentlig del af turen til Ghana.

DIN hjælp betyder noget for andre!

#noonegetspoorbygiving