Støt Os

Det koster ganske lidt, at gøre en stor forskel for et barn i Ghana. Det er dog en kæmpe udfordring at skabe vedvarende og bæredygtige forandringer i en samfund, hvor fattigdom og korruption til tider er overskyggende faktorer.

ROFACs projekter favner bredt og rækker langt. Vi evaluerer hele tiden de tiltag, vi sætter i gang – og forsøger at forbedre dem. Vi i tæt samarbejder med vores lokale partnere i Ghana  iværksætte stærke “hjælp til selvhjælp” løsninger.

 Din støtte er af afgørende betydning for ROFACs arbejde med at yde hjælp til selvhjælp til en af verdens mest sårbare og udsatte grupper nemlig – gadebørn, børn på børnehjem og skoler I landsdistrikterne. Dette er uanset om du er fast bidragsyder eller ønsker at støtte vores projekter for første gang. Vi hjælper mange børn, men med din hjælp kan vi sammen hjælpe endnu flere.

STØT ET PROJEKT
Under menu punktet projekter kan de se vores forskelig projekter og valg selv hvilken projekt man har lyst til at støtte.
STØT SOM VIRKSOMHED

ROFAC søger gerne virksomhedspartnere. Som virksomhedspartnere er der mange måder at støtte vores arbejde på. Venligst kontakt os for at høre nærmere.

STØT DRIFTEN

Holde vores drift/administrativ hjul kørende ved at donere til driften af ROFAC.

INGEN omkostninger til ansatte, dvs organisationen drives af frivillige kræfter.

Din donation dækker revisions omkostninger, print af brochurer, telefoni, web hotel, webdesign, kontorartikler og bankgebyrer (vi arbejder på samarbejdesaftler/ sponsorater )

FOREDRAG

Her i ROFAC vil vi gerne del vores historier med jer, derfor kommer vi meget gerne ud og fortæller om udfordringerne, oplevelserne, børnene, projekterne og om vores partnere i Ghana.

ROFAC kommer ud til både skoler, kirker, foreninger, virksomheder og til forskellige arrangementer og fortæller om hvorfor det er netop ROFAC bidragsyder skal støtte. Venligst kontakt Yvonne Pedersen på mail for at book et foredrag.

BLIV FRIVILLIG
Frivillig både herhjemme og i Ghana er velkommen. Der er brug for hjælp med det forskelig projekter og de er velkommen til at kontakt os for at høre nærmere.

Comments are closed.